Oppblåsbar Bord

Oppblåsbar Bord

Selv om dette bordet er oppblåsbart, kan du trygt sette fra deg kaffekoppen eller stettglasset! Sammen med for eksempel en oppblåsbar sofa eller et par oppblåsbare stoler, gir vårt oppblåsbare bord deg en svært behagelig sittegruppe for uformelle samtaler; Med kunder, på messer eller andre events. Oppblåsbare møbler gir deg en morsom og unik branding som garantert blir lagt merke til. Våre oppblåsbare bord, stoler og sofaer gir deg uendelig med muligheter når det gjelder bruk - og gjenbruk!

Alle våre oppblåsbare møbler kan skreddersys med din logo og eget design og er slitesterke, vanntette, ripesikre og kommer i en rekke varianter. Våre oppblåsbare møbler består av en innerdel i solid plast med ekstrem styrke og elastisitet. Ytterdelen består av et slitesterkt, patentert trekk med glidelås. Vi trykker din reklame på yttertrekket, slik at du kan endre eller ha flere trekk etter behov. Enkelt og kostnadseffektivt!

Oppblåsbare møbler med trykk kan brukes ute og inne hele året. De er lette å ta med, raske å montere og gir deg god eksponering som vil imponere sluttkunden. Bruk dem ute i snøen, de flyter på vann, bruk de på firmafesten, kick-off, events eller andre arrangement du vil fremme logo eller sponsor. Snakk med oss så ordner vi alt for deg.


Pris 4900,00 kr


   Alltid personlig service
   Bestill direkte på nettsiden eller via e-post/telefon
   Du får alltid en korrektur før bestillingen blir bindende

AntallTotal pris kr
Vis utregning

Prisspesifikasjon

Spør oss


Om: Oppblåsbar Bord
st
Artikkelnummer Oppblåsbar Bord
Prisinformasjon Alle priser er NOK ekskl. mva.